Waterpolo

Om altijd top te presteren moet er natuurlijk geoefend worden, daarom biedt WAVE voor verschillende groepen waterpoloërs trainingen aan. Zo hebben wij een super fanatiek en leuk WAVE 1 dat derde klasse bond speelt, gevolgd door een enthousiast ballend WAVE 2 op derde district niveau. Ook zijn er de geweldig gezellige WAVE dames die uitkomen in het 2e klasse district en is er WAVE 3 voor beginnende waterpoloërs! Als trainingslid ben je natuurlijk welkom om mee te trainen met de groep waarin jij je het prettigst voelt.

Naast het standaard zwembadgedeelte van een training bestaat een echte WAVE waterpolotraining ook nog uit een bargedeelte. Dit betekent dat je behalve je spieren ook gelijk organen zoals je lever en je hersenen kunt trainen. Deze mooie bar ligt recht voor je neus als je na de training de kleedkamer uitloopt, dus loop vooral door naar waar de echte training doorgaat!

Teams

Zwemmen

Als studentenzwemvereniging bieden wij de mogelijkheid om vijf keer per week te trainen. Deze trainingen vinden plaats in twee verschillende baden in Delft; het Kerkpolderbad en het Sportfondsenbad.

Onze hoofdtrainer zorgt voor een professionele trainingsopbouw door het jaar heen, die zowel voor beginnende als gevorderde zwemmers geschikt is. Deze trainingsopbouw is bedoeld om op de NS(Z)K’s te kunnen pieken. Samen met de assistent-trainers worden de vijf trainingen in de week verzorgd.

Uitslagen

Triathlon

De Triatlontak van DSZ WAVE is een relatief nieuwe, snel groeiende tak binnen DSZ WAVE. Bij WAVE kunnen we voor alle triatleten (van alle niveaus) trainingen en gezelligheid bieden. Omdat de triatleten gewoon mee kunnen trainen met de zwemtrainingen, is er ook voor triatleten 5 mogelijkheden per week om te trainen.

Voor de andere twee onderdelen van de triatlon worden op dinsdagavonden trainingen op het droge georganiseerd. Dit varieert tussen hardlopen, spinnen en core stability.

Binnen DSZ WAVE wordt elk jaar een onderlinge strijd geleverd in de vorm van een circuit. Er worden per jaar 5 triatlons uitgezocht waar we met een groep WAVE’rs naar toe zullen gaan en onze stempel op de wedstrijd proberen te drukken. Aan het eind van het jaar wordt de beste prestatie over het circuit beloond met een fel begeerde titel van WAVE’s Greatest man and woman.

Behalve trainingen en de nodige triatlons wordt er ook een trainingsweekend en een maandelijkse (triatl)eten georganiseerd. Ook doet DSZ WAVE ieder jaar mee aan de Batavierenrace.

Mailen