Waterpolo

Bij WAVE kan je poloën op uiteenlopende niveaus: van beginner tot en met 3de klasse bond. Dit doe je met een team vol studenten die naast het fanatieke waterpolo altijd in zijn voor een gezellige borrel in het zwembad na de trainingen, en die in de zomer de toernooien onveilig maken. Studeer je in Delft? Dan is spelen bij WAVE een geweldige aanvulling in je waterpolo carrière! Of juist het perfecte moment om eens met waterpolo te beginnen.

Het is natuurlijk ook mogelijk om alleen mee te trainen bij WAVE. Op die manier kan je bij je huidige vereniging blijven spelen, maar toch je trainingsuren pakken. De trainingen zijn op maandag, woensdag en vrijdag. Als je nieuw bent of weinig tijd hebt in het weekend is er een mogelijkheid om toch in een leuke competitie te spelen. De studentencompetitie NSWK vindt plaats op 4 zondagen door het jaar heen.

Wil je volgend jaar bij ons spelen?! Wij hebben een speciale uitzondering van de KNZB waardoor we je tot 1 september kunnen overschrijven als je nu nog speelt bij een andere vereniging. Aankomend seizoen kan je de volgende teams versterken:

Heren 1: 3de klasse Bond
Heren 2 : 3de klasse District
Dames 1: 2de klasse District
WAVE 4: NSWK Studenten Competitie

Heb je interesse? Of wil je gelijk lid worden? Stuur dan een mail naar de polocommissaris via polocommissaris@dsz-wave.nl. Als je gewoon een keertje sfeer wil proeven op een training dan kan dat natuurlijk ook. Stuur dan een mailtje en kom een keer langs.

Tot ziens op de trainingen!
(Maandag 22:00 – 23:30, woensdag 22:15 – 23:30 & vrijdag 22:30 – 23:30)

 

Lid worden?

Zijn all jou vragen beantwoord en wil je lid worden van WAVE? Neem contact op met het bestuur voor een inschrijf formulier! Let op, door het onderstaande formulier in te vullen ben je niet automatisch lid bij WAVE.