Triatlon

De Triatlon tak van DSZ WAVE is een relatief nieuwe, snel groeiende tak binnen DSZ WAVE. Bij WAVE kunnen we voor alle triatleten (van alle niveaus) trainingen en gezelligheid bieden. Omdat de triatleten het zwemmen gewoon met de zwemmers mee trainen, is er van maandag tot vrijdag de mogelijkheid om te zwemmen.

Voor de andere 2 takken van de triatlon worden op dinsdagavonden trainingen op het droge georganiseerd. Dit varieert tussen hardlopen, spinnen en core stability.

 

 

Binnen DSZ WAVE wordt elk jaar een onderlinge strijd geleverd. Er worden per jaar 5 triatlons uitgezocht waar we met een groep WAVE’rs naar toe zullen gaan en onze stempel op de wedstrijd proberen te drukken. Aan het eind van het jaar wordt de beste prestatie over het circuit beloond met een fel begeerde titel van WAVE’s Greatest man and woman.

Behalve trainingen en de nodige triatlons wordt er ook een trainingsweekend en een maandelijkse (triatl)eten georganiseerd. Ook doet DSZ WAVE ieder jaar mee aan de Batavierenrace.

Voor vragen, stuur dan vooral een mailtje naar tricie@dsz-wave.nl.

 

Trainingsschema’s

Ter voorbereiding¬† op de wekelijkse hardloop trainingen kunnen leden de trainingsschema’s vinden door te klikken op deze link.

 

Lid worden?

Zijn al je vragen beantwoord en wil je lid worden van WAVE? Neem contact op met het bestuur voor een inschrijfformulier!