Waterpolo Teams

WAVE H1

Het vlaggenschip van WAVE! Deze mooie mannen laten pas zien wat studeren echt is, want studeren is combineren. Heren 1 traint hard om een hoger niveau te behalen terwijl daarbij niets van de gezelligheid verloren gaat. Met een succescoach aan het roer strijden deze mannen als enige WAVE-team op bondsniveau.

WAVE D1

Dit gezellige zooitje (on)geregeld zorgt er voor dat er wat te beleven valt bij WAVE! Vorig jaar ongeslagen gepromoveerd en dit jaar strijden we gewoon weer mee in de top van de ranking.  Naast een gezonde drive om te blijven verbeteren en te vechten voor de winst is het er vooral gezellig! Het is altijd tijd voor een lekker feestje, samen koken en eten voor de wedstrijd, spelletjesavond…

Onze wedstrijdresultaten staan op de uitslagenpagina en leuke foto’s en berichtjes kan je lezen op onze Facebook!

WAVE H2

De definitie van studentenwaterpoloërs. Heren 2 mag dan wel niet op het allerhoogste niveau presteren in waterpolo, maar doet dat zeker wel in bar hangen. Variërende onderwerpen van typische TU Delft studenten discussies tot dronken goede en slechte verhalen zullen nooit ontbreken in de bar dankzij Heren 2. Heren 2 komt uit in het 3e district.

Volg WAVE 2 ook via de uitslagenpagina!

WAVE 3

Ben je een gast en speel je graag waterpolo, maar ben je veel te druk om elk weekend een wedstrijd te spelen? Dan is Heren 3 het ideale team voor jou! Dit jaar speelt Heren 3 in de eerste poule van de Nederlandse Studenten Waterpolo Kampioenschappen (NSWK). Deze vinden 4 keer in het jaar plaats, zodat je af en toe lekker een balletje kan gooien. Tijdens het NSWK speel je de hele dag wedstrijdjes onder het genot van een lekker koud biertje. Gezelligheid staat centraal en je kan aansluiten bij de trainingen in je eigen tijd. Tijdens de trainingen zal je ondersteund worden door onze toptrainer Nina Jonk.

WAVE 4

Heb je altijd al willen weten hoe het is om waterpolo te spelen? Dan ben je als beginner bij WAVE 4 aan het juiste adres! WAVE 4 is een gemengd team waar je als beginner alle basics van de sport leert. WAVE 4 doet mee met de Nederlandse Studenten Waterpolo Kampioenschappen (NSWK) in de poule voor de beginners. We hebben 4 NSWK’s in het jaar. Tijdens een NSWK speel je overdag gezellig wedstrijdjes, maar er zal altijd koud bier aanwezig zijn! Iedereen kan in WAVE 4 makkelijk kennismaken met de basisvaardigheden zoals hoofd-bovenwater-borstcrawl, om-en-om-benen en ballen vangen en gooien onder toezicht van de super leuke trainer Nina Jonk.