Commissies

Naast sporten zijn er bij WAVE nog een hele hoop andere activiteiten waar je aan mee kan doen. Om te zorgen dat al deze dingen goed geregeld zijn en überhaupt door kunnen gaan heeft WAVE een aantal commissies. Iedereen kan bij WAVE een commissie doen, van leden die pas een maand lid zijn, tot leden die al jaren meelopen. Als je interesse hebt in het doen van een commissie kan je dat bij een bestuurslid aangeven. WAVE heeft dit jaar de volgende commissies:

aXie

De aXie is verantwoordelijk voor een groot deel van de niet sport-gerelateerde activiteiten. Zo organiseert de aXie het WAVE-weekend, het kerstdiner en het zwembadfeest. Simpel gezegd: als er een feestje is, is de aXie aanwezig.

BaCo

Van al dat sporten krijg je dorst, daarom zal de BaCo je met alle liefde van een drankje voorzien. Tijdens SuperrrrSaturdays en willekeurige borrelavonden maakt de BaCo er een speciale avond van geheel in thema met een bijpassend drankje. BaCo. Dat smaakt naar meer!

BAR

Natuurlijk staat het bestuur er nooit alleen voor. Naast de vele enthousiaste leden zijn er ook oud-bestuursleden die het bestuur helpen. De Bestuurs Advies Raad vergadert regelmatig met de voorzitter en adviseert het bestuur over diversen zaken.

BoekCie

Om alle mooie ervaringen van het jaar nooit meer te vergeten maken we een jaarboek vol met foto’s en verhalen van alles wat er binnen WAVE is gebeurd in dat jaar. De BoekCie neemt deze taak op zich.

Finzy

De Finzy heeft als kascontrole commissie de taak om de financiële stukken te controleren en de penningmeester de begeleiden met zijn taken.

TriCie

De TriCie regelt alles rond om de triatlontak. Van wedstrijd inschrijvingen tot de gezellige etentjes, het triatlETEN. De TriCie verzorgt ook de deelname aan de Batavierenrace.

FoetCie

De FoetCie verzorgt de gezamenlijke maaltijden bij WAVE: Barbecues in Delftse Hout, meeneem-diners voor bij de Bata en als absoluut hoogtepunt de maandelijkse WAVEWoensdagMaaltijd. Iedere eerste woensdag van de maand zet de VreetCie een heerlijke maaltijd op tafel.

WebCie

Zoals je misschien hebt gemerkt ziet de website er sinds kort anders uit. Dit hebben we te wijten de WebCie. Vind je het mooi? Stuur ons vooral lof! Vind je foutjes? Geef het door!

WispoCie

Ook op de piste doet WAVE het goed! De WispoCie organiseert al enkele jaren de populaire WAVE Wintersportreis in de voorjaarsvakantie van de TU Delft.

WTC

De WTC staat voor de WAVE Toernooien Commissie en zij organiseert elk jaar twee toernooien. Het eerste toernooi is het Huisgenoten Toernooi, hier strijden WAVEleden zij aan zij met hun huisgenoten om te laten zien dat zij het beste waterpolo huis zijn. Naast dit komische toernooi is er ook elk jaar het WWT (WAVE Winter Toernooi). Dit illustere toernooi vindt altijd plaats in het eerste weekend van januari en trekt elk jaar veel waterpoloënde studenten.

ZwemLoopCie

De zwemloopCie organiseerd twee keer per jaar een zwemloop. De herfst editie vindt plaats in oktober en wordt gezellig knus in het Kerkpolderbad gehouden. De zomer editie vindt plaats in juni en wordt gehouden in het Delfste Hout. Beide edities bestaan uit het zwemmen van 500m en het hardlopen van 5 km. Natuurlijk is er niets lekker dan een heerlijke BBQ om de zwemloop af te sluiten. Traditiegetrouw verzorgt de VreetCie deze gezellige barbecue.