Commissies

Naast sporten zijn er bij WAVE nog een hele hoop andere activiteiten waar je aan mee kan doen. Om te zorgen dat al deze dingen goed geregeld zijn en überhaupt door kunnen gaan heeft WAVE een aantal commissies. Iedereen kan bij WAVE een commissie doen, van leden die pas een maand lid zijn, tot leden die al jaren meelopen. Als je interesse hebt in het doen van een commissie kan je dat bij een bestuurslid aangeven. WAVE heeft dit jaar de volgende commissies:

 

aXie

De aXie is verantwoordelijk voor verschillende leuke activiteiten door het jaar heen. De meeste beruchte activiteiten, die deze commissie organiseerd, zijn het WAVE kerstdiner, het WAVE zwembadfeest en het WAVE Weekend.

 

BaCo

Van al dat sporten krijg je dorst, daarom zal de BaCo je met alle liefde van een drankje voorzien. Tijdens SuperrrrSaturdays en willekeurige borrelavonden maakt de BaCo er een speciale avond van geheel in thema met een bijpassend drankje. Ook levert de BaCo tappers aan voor deze en de gewone Badtrand avonden.

 

BadtCie

De BadtCie is de commissie de de prachtige borrellocatie de Badtrand draaiende houdt! Inkopen, kassasysteem, BHV’ers, bierprijzen: de BadtCie controleert het allemaal.

 

BAR

Natuurlijk staat het bestuur er nooit alleen voor. Naast de vele enthousiaste leden zijn er ook oud-bestuursleden die het bestuur helpen. De Bestuurs Advies Raad vergadert regelmatig met de voorzitter en adviseert het bestuur over diversen zaken.

 

BoekCie

Om alle mooie ervaringen van het jaar nooit meer te vergeten, maken we een jaarboek vol met foto’s en verhalen van alles wat er binnen WAVE is gebeurd in dat jaar. De BoekCie neemt deze taak op zich. Dus als jij nog leuke foto’s, quotes of berichten heb, stuur ze vooral naar boekcie@dsz-wave.nl!

 

Finzy

De Finzy heeft al kascontrolecommissie de taak om de penningmeester te ondersteunen in al zijn taken, alsmede de financiën van DSZ WAVE te bewaken.

 

JasCie

De JasCie maakt veel van de nieuwe merchandise. Ze maken niet alleen de klassieke DSZ WAVE jassen, maar ook bijvoorbeeld truien of mondkapjes.

 

MediaCie

De MediaCie zorgt ervoor dat er mooie foto’s worden genomen van alle evenementen. Verder zorgen ze ook voor de social media samen met het bestuur.

 

VakanCie

Doordat afgelopen jaar de lustrumreis afgelast moest worden vanwege Corona, zal dit jaar de VakanCie nogmaals een poging doen om het (eenen)dertigste bestaan van DSZ WAVE te vieren! Deze commissie zal in de zomer een reis organiseren naar het prachtige Ljubljana en het pittoreske Pula. Uiteraard zal er tijdens deze reis bier, gezelligheid en nog meer bier aanwezig zijn.

 

TriCie

De TriCie regelt alles rondom de triatlontak. Van wedstrijd inschrijvingen tot de gezellige etentjes, het triatlETEN en de jaarlijkse Zwemloop. De TriCie verzorgt ook de deelname aan de Batavierenrace.

 

VreetCie

De VreetCie verzorgt de gezamenlijke maaltijden bij WAVE: Barbecues in Delftse Hout, meeneem-diners voor bij de Bata en als absoluut hoogtepunt de maandelijkse Dolle Donderdag Diner in de Badtrand!

 

WebCie

Zoals je misschien hebt gemerkt ziet de website er sinds kort anders uit. Dit hebben we te wijten de WebCie. Vind je het mooi? Stuur ons vooral lof! Vind je foutjes? Geef het door!

 

WispoCie

Ook op de piste doet WAVE het goed! De WispoCie organiseert al enkele jaren de populaire WAVE Wintersportreis in de voorjaarsvakantie van de TU Delft.

 

WTC

De WTC is DSZ WAVE zijn eigen Winter Toernooi Commissie en zij organiseert elk jaar twee toernooien. Het eerste toernooi is het Huisgenoten Toernooi, hier strijden WAVE leden zij aan zij met hun huisgenoten om te laten zien dat zij het beste waterpolo huis zijn. Naast dit komische toernooi is er ook elk jaar het WWT (WAVE Winter Toernooi). Dit illustere toernooi vindt altijd plaats in het eerste weekend van januari en trekt elk jaar veel waterpoloënde studenten.

 

ZUC/WUC

De ZUC en we WUC zijn Zwem- en Waterpolo Uitjes Commissies, die voor onbreekbare teambonding binnen de verschillende takken gaan zorgen!

 

 

Wil je weten wie er in welke commissie zit, of welke commissies nog leden zoeken? Klik dan op deze link!