Commissies

Naast sporten zijn er bij WAVE nog een hele hoop andere activiteiten waar je aan mee kan doen. Om te zorgen dat al deze dingen goed geregeld zijn en überhaupt door kunnen gaan heeft WAVE een aantal commissies. Iedereen kan bij WAVE een commissie doen, van leden die pas een maand lid zijn, tot leden die al jaren meelopen. Als je interesse hebt in het doen van een commissie kan je dat bij een bestuurslid aangeven. WAVE heeft dit jaar de volgende commissies:

LuCie

De LuCie is verantwoordelijk voor een groot deel van de niet sport-gerelateerde activiteiten dit lustrumjaar! Zo organiseert de LuCie het gala, het kerstdiner en het zwembadfeest. Simpel gezegd: als er een feestje is, is de LuCie aanwezig.

BadtCie

De BadtCie is de commissie de de prachtige borrellocatie de Badtrand draaiende houdt! Inkopen, kassasysteem, BHV’ers, bierprijzen: de BadtCie controleert het allemaal.

BorrelCie

Van al dat sporten krijg je dorst, daarom zal de BorrelCie je met alle liefde van een drankje voorzien. Tijdens SuperrrrSaturdays en willekeurige borrelavonden maakt de BorrelCie er een speciale avond van geheel in thema met een bijpassend drankje.

BAR

Natuurlijk staat het bestuur er nooit alleen voor. Naast de vele enthousiaste leden zijn er ook oud-bestuursleden die het bestuur helpen. De Bestuurs Advies Raad vergadert regelmatig met de voorzitter en adviseert het bestuur over diversen zaken.

BoekCie

Om alle mooie ervaringen van het jaar nooit meer te vergeten maken we een jaarboek vol met foto’s en verhalen van alles wat er binnen WAVE is gebeurd in dat jaar. De BoekCie neemt deze taak op zich.

Finzy

De Finzy heeft al kascontrolecommissie de taak om de penningmeester te ondersteunen in al zijn taken, alsmede de financiën van DSZ WAVE te bewaken.

NKCie

De NKCie organiseert dit jaar het NK zwemmen voor studenten in Delft. Een groots evenement dat de snelste én gezelligste Nederlandse studentenzwemmers doet neerstrijken in Delft!

VakanCie

De VakanCie zorgt er dit lustrumjaar voor dat er in de zomer een reis naar een (nu nog illustere) epische locatie wordt ondernomen om het 30-jarig bestaan van DSZ WAVE te vieren!

TapCie

In onze Badtrand moet er natuurlijk wel gedronken worden, en dat kan natuurlijk niet zonder barpersoneel! De TapCie zijn de helden die ervoor zorgen dat op de borrelavonden zelf de drank rijkelijk blijft vloeien.

TriCie

De TriCie regelt alles rondom de triatlontak. Van wedstrijd inschrijvingen tot de gezellige etentjes, het triatlETEN en de jaarlijkse Zwemloop. De TriCie verzorgt ook de deelname aan de Batavierenrace.

VreetCie

De VreetCie verzorgt de gezamenlijke maaltijden bij WAVE: Barbecues in Delftse Hout, meeneem-diners voor bij de Bata en als absoluut hoogtepunt de maandelijkse Dolle Donderdag Diner in de Badtrand!

WebCie

Zoals je misschien hebt gemerkt ziet de website er sinds kort anders uit. Dit hebben we te wijten de WebCie. Vind je het mooi? Stuur ons vooral lof! Vind je foutjes? Geef het door!

WispoCie

Ook op de piste doet WAVE het goed! De WispoCie organiseert al enkele jaren de populaire WAVE Wintersportreis in de voorjaarsvakantie van de TU Delft.

WTC

De WTC is DSZ WAVE zijn eigen Winter Toernooi Commissie en zij organiseert elk jaar twee toernooien. Het eerste toernooi is het Huisgenoten Toernooi, hier strijden WAVE leden zij aan zij met hun huisgenoten om te laten zien dat zij het beste waterpolo huis zijn. Naast dit komische toernooi is er ook elk jaar het WWT (WAVE Winter Toernooi). Dit illustere toernooi vindt altijd plaats in het eerste weekend van januari en trekt elk jaar veel waterpoloënde studenten.

ZUC/WUC

De ZUC en we WUC zijn Zwem- en WaterpoloUitjesCommissies, die voor onbreekbare teambonding binnen de verschillende takken gaan zorgen!