Open trainingen

Wil je eerst een proeftraining volgen voordat je officieel lid wordt van DSZ WAVE? Dat kan! In augustus/september en januari/februari zijn er open trainingen. Maar wees niet getreurd als je dan niet kan. Ook gedurende het jaar kun je langskomen om een keertje mee te komen doen. Vul onderstaand formulier in en dan zullen wij contact met je opnemen.

Zwemmen

Iedereen die geïnteresseerd is in zwemmen is welkom bij DSZ WAVE. De enige vereiste is dat je zelf al kan zwemmen (we geven alleen trainingen, geen zwemlessen). Een zwemdiploma is al genoeg. Tijdens de trainingen worden de banen verdeeld op niveau. Vergeet niet je zwemkleding aan te hebben voor aankomst.

DSZ WAVE geeft vijf zwemtrainingen per week:

Sportfondsenbad (Weteringlaan 1, Delft):
Maandag 21:45 – 22:45 (21:35 omkleden)
Donderdag 21:45 – 22:45 (21:35 omkleden)
Vrijdag 21:00 – 22:00 (20:50 omkleden)

Kerkpolderbad (Kerkpolderweg 1, Delft):
Dinsdag 22:15 – 23:15 (22:00 omkleden)
Woensdag 18:00 – 19:00 (17:45 omkleden)

Deze trainingen zijn 2 weken lang open voor niet-leden. M.u.v. vrijdag 28-08.

Alle open trainingen zijn nu vol. Is het niet gelukt om langs te komen, neem dan contact op met zwemcommissaris@dsz-wave.nl om een andere afspraak te maken.

Waterpolo

Bij DSZ WAVE kun je je waterpolocarrière beginnen of voortzetten in een studententeam. Er zijn teams voor elk niveau. Van heren 1, die 3e klasse bond speelt, tot de beginners die spelen in een studenten competitie. Uiteraard is het ook mogelijk om alleen lid te worden voor de trainingen zodat je bij je thuisvereniging kan blijven spelen.

DSZ WAVE geeft normaalgesproken drie waterpolotrainingen per week:

Kerkpolderbad (Kerkpolderweg 1, Delft):
Maandag 22:00-23:30 (21:45 omkleden), Heren 1, 2 en Dames 1
Woensdag 22:15-23:30 (22:00 omkleden), Heren 1, 3 en beginners
Vrijdag 22:30-23:30 (22:15 omkleden), Alle teams

Vergeet niet je zwemkleding aan te hebben voor aankomst.

Mocht je tijdens de open trainingen niet kunnen, neem dan contact op met polocommissaris@dsz-wave.nl om een andere afspraak te maken.

Triathlon

Triathlon is een relatief nieuwe en snelgroeiende tak binnen DSZ WAVE. Desondanks bieden we veel trainingsgelegenheid en gezelligheid aan voor triathlon van elk niveau.

Zwemmen
Zwemtrainingen worden gevolgd tijdens de reguliere zwemtrainingen. Tijden en locaties daarvoor kunnen onder “Zwemmen” gevonden worden. Wanneer het buiten wat warmer wordt gaan we ook regelmatig lange afstanden zwemmen in open water.

Hardlopen
Een vaste groep binnen DSZ WAVE komen elke dinsdag om 18:15 bij X (het sportcentrum) bij elkaar voor een hardlooptraining. Indien je vaker hardlopen wilt trainen raden we je aan te kijken naar de vereniging “De koplopers”.

Fietsen
Er zijn ook fietstrainingen, waarvan de regelmaat en data erg variëren. Als je meer wilt weten over deze trainingen, kun je contact opnemen met “tricie@dsz-wave.nl“. Als je meer wilt trainen op het gebied van fietsen raden we je aan te kijken naar de studenten fietsvereniging “WTOS”.

Meld je hier aan!