Inschrijven

Over DSZ WAVE

DSZ WAVE is de Delftse studenten zwem- waterpolo- en triatlonvereniging. Zowel WO als HBO studenten uit alle steden zijn welkom om bij ons te komen trainen.

Natuurlijk richt de vereniging zich voornamelijk op sport, maar daarnaast kun je ook deelnemen aan onze activiteiten, zowel sportgerelateerd zoals wedstrijden en toernooien buiten de competitie en de zwemloop, als puur voor de gezelligheid (bowlen, schaatsen en kerstdiners). Om er achter te komen welke activiteiten DSZ WAVE nog meer organiseert, kan je ook een kijkje nemen in de agenda.

Om al deze activiteiten te organiseren heeft WAVE een aantal commissies. Deelnemen aan een commissie en daarmee een hechte vriendengroep creëren en  jezelf ontwikkelen wordt binnen de vereniging alleen maar aangemoedigd. Je kan een lijst van alle commissies en wat ze precies doen vinden op de commissiepagina, dus kijk wat jij voor de vereniging kan betekenen!

Wil je meer weten over de verschillende takken binnen DSZ WAVE? Neem dan een kijkje op hun pagina’s: zwemmen, waterpolo, triatlon.

Kosten

De contributie voor een lidmaatschap bij DSZ WAVE bedraagt €68,- per jaar. Daarnaast heb je een abonnement bij X nodig (het sportcentrum van de TU Delft). De kosten hiervan zijn €119,- per jaar. Deelname aan de studentencompetitie voor het zwemmen, en de teaminschrijvingen bij het waterpolo zijn bij de contributie inbegrepen.

Inschrijven!

Wil je lid worden van DSZ WAVE? Vul dan onderstaand formulier in! Wil je eerst een training proberen voordat je lid wordt? Kijk dan naar de open trainingen.

*Het verzenden van dit formulier maakt je niet automatisch lid van DSZ WAVE. Je moet eerst het inschrijfformulier, wat wordt verstuurd via de mail, invullen en verzenden om lid te worden.

Vragen?

Heb je vragen over de vereniging of over het lidmaatschap? Stel je vraag dan hier beneden.