Lid worden

Over DSZ WAVE

DSZ WAVE is de Delftse studenten zwem- waterpolo- en triatlonvereniging. Zowel WO als HBO studenten uit alle steden zijn welkom om bij ons te komen trainen.

Natuurlijk richt de vereniging zich voornamelijk op sport, maar daarnaast kun je ook deelnemen aan onze activiteiten, zowel sportgerelateerd zoals wedstrijden en toernooien buiten de competitie en de zwemloop, als puur voor de gezelligheid (bowlen, schaatsen en kerstdiners). Om er achter te komen welke activiteiten DSZ WAVE nog meer organiseert, kan je ook een kijkje nemen op de agenda.

Om al deze activiteiten te organiseren heeft WAVE een aantal commissies. Deelnemen aan een commissie en daardoor het steunen van de vereniging wordt natuurlijk altijd zeer aangemoedigd. Je kan een lijst van alle commissies en wat ze precies doen vinden op de commissiepagina, dus kijk wat jij voor de vereniging kan betekenen!

Zwemmen

WAVE is een wedstrijdzwemvereniging. Als je wilt leren om harder en efficienter te zwemmen en mee wilt doen aan wedstrijden ben je van harte welkom. We verwachten wel van je dat je in ieder geval een basisniveau hebt (makkelijk 2 banen borstcrawl zwemmen aan een stuk).  Het niveau verschilt van beginnend zwemmer tot aan NK topzwemmers. Bij WAVE is er voor iedereen vijf keer per week de mogelijkheid om te trainen. Tijdens deze trainingen wordt toegewerkt naar de vijf leukste wedstrijden van het jaar, de NSZK’s (Nederlandse Studenten ZwemKompetitie) en het NKS (Nederlands Kampioenschap Studenten). Ieder niveau is hier welkom en plezier is minstens even belangrijk als het neerzetten van prestaties, daarom wordt iedere wedstrijd dan ook afgesloten met een groot feest. Een deel van de WAVE’ers neemt daarnaast deel aan de verenigingscompetitie (natuurlijk kan je dit ook blijven doen bij je oude vereniging) en verschillende andere wedstrijden, zowel binnen als in open water.

Waterpolo

Komend seizoen heeft WAVE drie competitieteams en een team dat alleen studentencompetitie speelt (4 toernooien per jaar). DSZ WAVE H1 komt uit in de 1e (districts)klasse, DSZ WAVE H2 in de 3e en DSZ WAVE D1 in de 3e. Met andere woorden: voor ieder niveau is er plek. Ook is het mogelijk om alleen mee te trainen.

Triatlon

De triatlon tak van DSZ WAVE is een relatief nieuwe, snel groeiende tak binnen de vereniging. Bij WAVE kunnen we veel trainingen en gezelligheid bieden aan triatleten van elk niveau. Triatleten kunnen natuurlijk aan alle zwemtrainingen meedoen. Er zijn ook fiets- en hardlooptrainingen, hiervan variëren de tijden en data. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met de tricie via tricie@dsz-wave.nl.

Kosten

De contributie voor lidmaatschap bij DSZ WAVE bedraagt €68,- per jaar. Daarnaast heb je een abonnement bij X nodig (het sportcentrum van de TU Delft). De kosten hiervan zijn €130,- per jaar. Deelname aan de studentencompetitie voor het zwemmen, en de teaminschrijvingen bij het waterpolo zijn bij de contributie inbegrepen.

Lid worden?

Heb je interesse om lid te worden of wil je graag nog meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in.