Lid worden

Over DSZ WAVE

DSZ WAVE is een sportvereniging die toegankelijk is voor zowel WO als HBO studenten uit alle steden. DSZ WAVE staat voor de Delftse Studenten Zwem- en WAterpolo VEreniging. Je kan bij DSZ WAVE echter niet alleen zwemmen en waterpoloën, maar er is ook een triatlon tak.

Natuurlijk richt de vereniging zich voornamelijk op sport, maar daarnaast kun je ook deelnemen aan een hoop activiteiten. Zowel sportgerelateerde activiteiten als niet-sportgerelateerde activiteiten. Om een idee te krijgen van welke activiteiten DSZ WAVE allemaal organiseert, kan je kijken op de agenda.

Om al deze activiteiten te organiseren heeft WAVE een aantal commissies. Deelnemen aan een commissie en daardoor het steunen van de vereniging wordt natuurlijk altijd zeer aangemoedigd. Je kan een lijst van alle commissies en wat ze precies doen vinden op de commissiepagina, dus kijk wat jij voor de vereniging kan betekenen!

Zwemmen

Bij WAVE is iedereen die geïnteresseerd is in zwemmen welkom. De enige eis die we stellen is dat je je hoofd (letterlijk) boven water moet kunnen houden. Het niveau verschilt van beginnend zwemmer tot aan NK topzwemmers. Bij WAVE is er voor iedereen vijf keer per week de mogelijkheid om te trainen. Tijdens deze trainingen wordt toegewerkt naar de vijf leukste wedstrijden van het jaar, de NSZK’s (Nederlandse Studenten ZwemKompetitie) en het NKS (Nederlands Kampioenschap Studenten). Ieder niveau is hier welkom en plezier is minstens even belangrijk als het neerzetten van prestaties, daarom wordt iedere wedstrijd dan ook afgesloten met een groots feest. Een deel van de WAVE’ers neemt daarnaast deel aan de verenigingscompetitie (natuurlijk kan je dit ook blijven doen bij je oude vereniging) en verschillende andere wedstrijden.

Waterpolo

Komend seizoen heeft WAVE drie competitieteams en een team dat alleen studentencompetitie speelt (4 toernooien per jaar). WAVE 1 komt uit in de 1e (districts)klasse, WAVE 2 in de 3e en WAVE 3 in de 5e klasse. Met andere woorden: voor ieder niveau is er plek. Ook is het mogelijk om alleen mee te trainen.

Triatlon

De triatlon tak van DSZ WAVE is een relatief nieuwe, snel groeiende tak binnen de vereniging. Bij WAVE kunnen we veel trainingen en gezelligheid bieden aan triatleten van elk niveau. Triatleten kunnen natuurlijk aan alle zwemtrainingen meedoen. Er zijn ook fiets- en hardlooptrainingen, hiervan variëren de tijden en data. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met de tricie via tricie@dsz-wave.nl.

Kosten

De contributie voor lidmaatschap bij DSZ WAVE bedraagt €68,- per jaar. Daarnaast heb je een abonnement bij X nodig (het sportcentrum van de TU Delft). De kosten hiervan zijn €120,- per jaar. Deelname aan de studentencompetitie voor het zwemmen, en de teaminschrijvingen bij het waterpolo zijn bij de contributie inbegrepen.

Lid worden?

Heb je interesse om lid te worden of wil je graag nog meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in.