Hoofdtrainer waterpolo gezocht

X zoekt waterpolotrainer/coach voor DSZ WAVE

X van de TU Delft is voor DSZ WAVE op zoek naar een waterpolo hoofdtrainer/coach voor aankomend seizoen.

DSZ WAVE is de studenten waterpolo-, zwem- en triatlonvereniging voor studerend Delft. DSZ WAVE telt bijna 300 leden waarvan een groot aantal elke week in het zwembad te vinden is. Plezier en prestaties gaan hand in hand bij WAVE, want naast de sportieve activiteiten worden regelmatig buiten het zwembad allerlei activiteiten georganiseerd. DSZ WAVE wilt graag dat iedereen bij de vereniging kan sporten, waar aandacht is voor zowel de beginnende zwemmer en de meer ervaren zwemmer.

De polotak bestaat uit twee herenteams en een dames team. Vlaggenschip WAVE 1 speelt in de derde bond. WAVE 2 speelt derde klasse district en WAVE Dames 1 speelt ook derde klasse district. De vereniging bestaat uit fanatieke studenten die ernaar streven om het presteren en gezelligheid samen te laten gaan. Om goed te kunnen presteren wordt er drie keer per week hard getraind. Naast deze sportieve prestaties wordt er ook veel aandacht aan gezelligheid besteed, zo zitten de studenten na de training nog vaak in de bar of zien ze elkaar bij allerlei activiteiten van de vereniging.

DSZ WAVE is op zoek naar een enthousiaste waterpolotrainer die drie uur per week training wilt geven en mogelijk op zaterdagen kan coachen. Dit zal voornamelijk training zijn voor WAVE 1 en WAVE 2. Ben jij degene met het juiste spelinzicht, trainingsprogramma en het vermogen om iedereen te motiveren? Dat zoeken wij jou om training te komen geven bij DSZ WAVE.

Het doel van X is meerwaarde te creëren voor de universiteit als geheel door bij te dragen aan de persoonlijke ontwikkeling van de studenten, de kwaliteit van de campus en de maatschappelijke betrokkenheid van de TU Delft. Samen met zo’n 50 studentenorganisaties, honderden (vooral parttime werkende) docenten en trainers, en vele anderen binnen en buiten de universiteit onderhoudt X een gevarieerd en dynamisch programma waaraan jaarlijks zo’n 13.000 studenten en medewerkers deelnemen.

De TU Delft is de huissponsor van DSZ WAVE en tevens opdrachtgever van de docenten van verenigingen. De accommodatie wordt, net als de trainers en overige materiaalkosten, door de TU Delft gesponsord.

Primaire taken:

Verzorgen van trainingen aan WAVE 1 en WAVE 2;
Schrijven van trainingsschema’s;
Eventueel coachen tijdens wedstrijden.

Wij bieden:

Uitstekende faciliteiten, verzorgd door X van de TU Delft;
Een uitzendovereenkomst voor bepaalde duur via uitzendorganisatie Unique, van waaruit de werkzaamheden als docent voor X zullen worden verricht óf de mogelijkheid om als zzp’er werkzaam te zijn volgens een opgestelde overeenkomst.

Wij vragen:

Affiniteit met studenten;
Enthousiasme, flexibiliteit en ambitie;
Verstand van zaken en ervaring in waterpolo;
Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Bij interesse of voor meer informatie graag contact opnemen met Nina Jonk via polocommissaris@dsz-wave.nl.

Informatie over X is te vinden op de website: tudelft.nl/x/.

Voor meer informatie over DSZ WAVE kijk op: www.dsz-wave.nl