Waterpolo Teams

Heren 1

Het vlaggenschip van WAVE! Deze mooie mannen laten pas zien wat studeren echt is, want studeren is combineren. Heren 1 traint hard om een hoger niveau te behalen terwijl daarbij niets van de gezelligheid verloren gaat. Na de promotie van afgelopen jaar zullen zullen de mannen uitkomen in de 3e bond

Coach: We zijn nog steeds op zoek naar een coach; lijkt dit je leuk neem dan vooral contact op met de Polocommissaris (polocommissaris@dsz-wave.nl)!

Heren 1 kan natuurlijk gevolgd worden! De stand, geboekte resultaten en het aankomende programma kunnen hier gevonden worden.

Heren 2

De definitie studentenwaterpoloƫrs. Heren 2 mag dan wel niet op het aller hoogste niveau presteren in waterpolo, maar doet dat zeker wel in barhangen. Variƫrende onderwerpen van typische TU Delft studenten discussies tot dronken goede en slechte verhalen zullen nooit ontbreken in de bar dankzij Heren 2. Heren 2 komt uit in het 3e district.

Volg WAVE 2 hier!

Heren 3

Ben je een gast en speel je graag waterpolo, maar ben je veels te druk om elk weekend een wedstrijd te spelen? Dan is Heren 3 het ideale team voor jou! Dit jaar speelt Heren 3 in de eerste poule van de Nederlandse Studenten Waterpolo Kampioenschappen (NSWK). Deze vinden 4 keer in het jaar plaats, zodat je af en toe lekker een balletje kan gooien. Tijdens het NSWK speel je de hele dag wedstrijdjes onder het genot van een lekker koud biertje. Gezelligheid staat centraal en je kan aansluiten bij de trainingen in je eigen tijd. Tijdens de trainingen zal je ondersteund worden door onze top trainer Davy Koot.

Dames 1

Sinds dit jaar heeft WAVE sinds tijden weer een Dames team, onder aanvoering van Fieke Grooters wordt er hard getraind om dit jaar nog te promoveren naar het 3e district. Lijkt het je leuk om een keer met de Dames mee te trainen neem dan vooral contact op met de Polocommissaris.


 

Wave 4

Heb je altijd al willen weten hoe het is om waterpolo te spelen? Dan ben je als beginner bij WAVE 4 aan het juiste adres! WAVE 4 is een gemengd team waar je als beginner alle basics van de sport leert. WAVE 4 doet mee met de Nederlandse Studenten Waterpolo Kampioenschappen (NSWK) in de poule voor de beginners. We hebben 4 NSWK’s in het jaar. Tijdens een NSWK speel je overdag gezellig wedstrijdjes, maar er zal altijd koud bier aanwezig zijn! Iedereen kan in WAVE 4 makkelijk kennismaken met de basisvaardigheden zoals hoofd-bovenwater-borstcrawl, om-en-om-benen en ballen vangen en gooien onder toezicht van de super leuke trainer Davy Koot.

 

Heb je vragen of wil je een keer mee komen trainen? Stuur dan een mailtje naar Nina (polocommissaris@dsz-wave.nl).