Waterpolo Teams

Heren 1

Het vlaggenschip van WAVE! Deze mooie mannen laten pas zien wat studeren echt is, want studeren is combineren. Heren 1 traint hard om een hoger niveau te behalen terwijl daarbij niets van de gezelligheid verloren gaat. Na de promotie van afgelopen jaar zullen zullen de mannen uitkomen in de 3e bond

Coach: We zijn nog steeds op zoek naar een coach; lijkt dit je leuk neem dan vooral contact op met de Polocommissaris!

Heren 1 kan natuurlijk gevolgd worden! De stand, geboekte resultaten en het aankomende programma kunnen hier gevonden worden.

Heren 2

De definitie studentenwaterpoloërs. Heren 2 mag dan wel niet op het aller hoogste niveau presteren in waterpolo, maar doet dat zeker wel in barhangen. Variërende onderwerpen van typische TU Delft studenten discussies tot dronken goede en slechte verhalen zullen nooit ontbreken in de bar dankzij Heren 2. Heren 2 komt uit in het 3e district.

Volg WAVE 2 hier!

Heren 3
Doe jij waterpolo rustig aan en ben je op zoek naar een gezellig team? Dan is Heren 3 het ideale team voor jou! Je kan lekker een balletje gooien in de recreatiefste klasse van de regio waarbij vooral gezelligheid belangrijk is. Hierbij wordt je ondersteund door onze top trainer David de Loor.

Dames 1

Sinds dit jaar heeft WAVE sinds tijden weer een Dames team, onder aanvoering van Fieke Grooters wordt er hard getraind om dit jaar nog te promoveren naar het 3e district. Lijkt het je leuk om een keer met de Dames mee te trainen neem dan vooral contact op met de Polocommissaris.


 

Wave 4
Benieuwd naar hoe het nou voelt om een echte sport te beoefenen? Dan ben je op het juiste adres bij Wave 4! Wave 4 doet mee aan de NSWK’s, de studentencompetitie waarvoor 4x per jaar een wedstrijddag is. Wave 4 is een super gezellige team bestaat uit beginnende waterpoloërs die allemaal de schoonheid van waterpolo aan het verkennen zijn. Je kunt doorstromen naar Heren 3 of naar de Dames, die uitkomt in de regionale competitie. Iedereen kan op deze manier makkelijk kennismaken met de basisvaardigheden zoals hoofd-bovenwater-borstcrawl, om-en-om-benen en ballen vangen en gooien onder toezicht van de super leuke trainer Davy Koot.