Waterpolo Teams

Dames 1

Vanaf volgend seizoen zal WAVE een dames team hebben. Ze hebben dit jaar hard gewerkt om een team in te schrijven en daar zullen ze volgend jaar veel plezier van hebben.

facebook-announces-clickable-hashtags--resolution-media-17foto van DSZ WAVE.

 

 

 

 

 

 

 

 

Heren 1

Het vlaggenschip van WAVE! Deze mooie mannen laten pas zien wat studeren echt is, want studeren is combineren. Heren 1 traint hard om een hoger niveau te behalen terwijl daarbij niets van de gezelligheid verloren gaat. Na de promotie van afgelopen jaar zullen zullen de mannen uitkomen in de 3e bond

Coach: Roel Bijlard

Heren 1 kan natuurlijk gevolgd worden! De stand, geboekte resultaten en het aankomende programma kunnen hier gevonden worden.

foto van DSZ WAVE.

Heren 2

De definitie studentenwaterpoloërs. Heren 2 mag dan wel niet op het aller hoogste niveau presteren in waterpolo, maar doet dat zeker wel in barhangen. Variërende onderwerpen van typische TU Delft studenten discussies tot dronken goede en slechte verhalen zullen nooit ontbreken in de bar dankzij Heren 2. Heren 2 komt uit in het 2e district.

Volg WAVE 2 hier!

Heren 3
Doe jij waterpolo rustig aan en ben je op zoek naar een gezellig team? Dan is Heren 3 het ideale team voor jou! Je kan lekker een balletje gooien in de recreatiefste klasse van de regio waarbij vooral gezelligheid belangrijk is.

Heren 4
Benieuwd naar hoe het nou voelt om een echte sport te beoefenen? Dan ben je op het juiste adres bij Heren 4! Heren 4 doet mee aan de NSWK’s, de studentencompetitie waarvoor 4x per jaar een wedstrijddag is. Heren 4 is een super gezellige team bestaat uit beginnende waterpoloërs die allemaal de schoonheid van waterpolo aan het verkennen zijn. Je kunt doorstromen naar Heren 3, die uitkomt in de regionale competitie. Iedereen kan op deze manier makkelijk kennismaken met de basisvaardigheden zoals hoofd-bovenwater-borstcrawl, om-en-om-benen en ballen vangen en gooien onder toezicht van de super leuke trainers Fieke Grooters en David de Loor!